Top
Sleutel RVS Goudkleurig
  • Assieraden sieraad met as aschen schmuck
  • Geschenkverpakking geschenkdoosje
29,95
Verwachte levertijd: 2 wekenVoorraad: 2

Sleutel Ashanger Goudkleurig

Deze exclusieve sleutel ashanger is vervaardigd uit hoogglans gepolijst, roestvast staal. Dit assieraad is een prachtige manier om de laatste tastbare restanten van uw dierbare dichtbij u te houden. Een echte "key to your heart"

Indien u liever geen as in de hanger doet maar toch een dierbare herinnering dichtbij wil dragen is het ook mogelijk om er bijvoorbeeld wat aarde van een dierbare plek of het graf in te doen.

Dit prachtige sieraad wordt met de grootste zorg en precisie, handgemaakt.

Afmetingen:  50 mm H x 19 mm B
Inhoud:  1 gr / 0,01 L 

De vulopening bevindt zich aan de bovenkant van de sleutel. Eturnal adviseert het sieraad permanent te sluiten met de metaallijm die ook verkrijgbaar is in deze rubriek.


De prijs is exclusief  de afgebeelde ketting. Kijk in de rubriek Kettingen en Colliers indien u een bijpassende ketting wilt bestellen.

Het is mogelijk om een naam en sterfdatum middels lasergravure op de achterkant van het hart van de sleutel te zetten. Bij laser-graveren wordt niet in het RVS gegraveerd, maar middels een CO2 laserstraal een speciale pasta of spray in het oppervlakte gebrand. De gravure is daarmee kras- en slijtvast.