Top
Assieraad SenCon 4 Abalone Tahiti
  • Assieraden sieraad met as zilveren hanger abalone black pearl tahiti
197,00
Verwachte levertijd: 2 wekenVoorraad: 5

Assieraad SenCon 4 Abalone Tahiti


Abalone is afkomstig uit een schelp die gevonden wordt rond Tahiti. Gemeleerde lichte en donkere tinten met een prachtige parelmoerglans. Het parelmoer, zo gelooft men in verschillende culturen heeft een aantal bijzondere eigenschappen.

Zo zou parelmoer een zuiverende, reinigende werking hebben. Parelmoer laat ons loskomen van vastgeroeste denk- en gevoelspatronen. Ze stimuleert de innerlijke groei en het besef van onze unieke mogelijkheden en is in staat sterke emoties op te slorpen, zodat iemand verlost kan worden van een groot verdriet.

In de rvs hanger zit een kleine uitsparing waar de as in gaat en deze wordt afgedekt door het abalone-afdekplaatje. Doordat de kleur, de dikte en de structuur van het abalone varieert, ziet ieder sieraad er anders uit. Deze variabele bepaalt het uiteindelijke resultaat van het sieraad. Door de asverwerking is iedere hanger uniek en zeer persoonlijk.

Deze hanger is ook verkrijgbaar zonder asverwerking.
Neem contact op voor een prijsopgaaf.

Elke abalone-hanger wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van as die u ons verstrekt. Ik ga hier zeer discreet en zorgvuldig mee om.  Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.

Geleverd in een mooie geschenkverpakking met bijpassende rvs ketting. 

Ronde hanger Diameter : 35mm
Diameter van kern: 25mm

Zodra uw bestelling bij mij binnenkomt neem ik contact met u op voor het versturen van de as of haarlok.

De sieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.1 of meer € 197,00
2 of meer € 182,00