Top
Klavertje 4 Goudkleurig
  • As ketting hanger as in sieraden juwelen
  • Assieraden assieraad  gedenksieraden ashangers klavertje goudkleur hals
  • Assieraden assieraad  gedenksieraden ashangers klavertje goudkleur open
  • Assieraden assieraad  gedenksieraden ashangers klavertje goudkleur staand
  • Geschenkverpakking geschenkdoosje
29,95
Verwachte levertijd: 2 wekenVoorraad: 2

Klavertje 4 Goudkleurig

Dit exclusieve ashangertje Klavertje 4 met strasssteentje is vervaardigd uit hoogglans gepolijst, roestvast staal. Dit assieraad is een prachtige manier om de laatste tastbare restanten van uw dierbare dichtbij u te houden.

Indien u liever geen as in de hanger doet maar toch een dierbare herinnering dichtbij wil dragen is het ook mogelijk om er bijvoorbeeld wat aarde van een dierbare plek of het graf in te doen.

Dit prachtige sieraad wordt met de grootste zorg en precisie, handgemaakt.

Afmetingen:  20 mm H x 20 mm B 
(het is dus een relatief  grote hanger)
Inhoud:  iets minder dan :  2gr / 0,02ltr

De prijs is exclusief  de afgebeelde ketting. Kijk in de rubriek Kettingen en Colliers indien u een bijpassende ketting wilt bestellen.

De vulopening bevindt zich aan de bovenkant van de klaver. Eturnal adviseert het sieraad permanent te sluiten met de metaallijm die ook verkrijgbaar is in deze rubriek.


Het is mogelijk om een naam en sterfdatum middels lasergravure op de achterkant van het klavertje te zetten. Bij laser-graveren wordt niet in het RVS gegraveerd, maar middels een CO2 laserstraal een speciale pasta of spray in het oppervlakte gebrand. De gravure is daarmee kras- en slijtvast.