Top
Haarloksieraden

Haarloksieraden
                 RVS                       ZILVER                   GOUD


De Haarlokhangers  van Eturnal zijn gemaakt van hoogwaardig Sterling Zilver, 14krt Goud of RoestVastStaal. Een klassieke vormgeving met daarin een kern met haarlok, gemaakt met een uniek verwerking methode met een aantrekkelijke, juweel-achtige uitstraling. Dit wordt het middelpunt van uw haarloksieraad. Deze kern wordt gevat in een ronde of ovale houder.
De heldere kern laat de natuurlijke structuur en haarkleur prachtig tot zijn recht komen. Doordat de kleur, de dikte en de structuur van het haar per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit en is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het sieraad.     


Elke haarlok-hanger wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de haarlok die u ons verstrekt. Ik ga hier zeer zorgvuldig mee om. Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.

De achtergrondkleur wordt aangepast aan de haarkleur. Het is mogelijk een gekleurde achtergrond te kiezen maar die wordt gedeeltelijk bepaald door de aangeleverde haarkleur. De kleur wordt altijd in overleg met u gekozen en zal altijd bij benadering zijn.

Een eeuwenoude traditie wordt op hiermee in ere herstelt.

Geleverd in een mooie geschenkverpakking.