Top
Haarlokhanger SenCon Goud Rond
  • Assieraden haar hanger haarlok in sierad
  • Assieraden haarlok ketting hanger as in
  • Assieraden haar hanger haarlok in sierad 1
1.573,00

Haarlokhanger SenCon Goud Rond

De Haarlokhangers  van Eturnal zijn gemaakt van 14k goud. Een klassieke vormgeving met daarin een kern met een aantrekkelijke, juweel-achtige uitstraling. Dit wordt het middelpunt van uw haarloksieraad. Deze kern wordt gevat in een ronde houder. De heldere kern laat de natuurlijke structuur en haarkleur prachtig tot zijn recht komen.
 
Doordat de kleur, de dikte en de structuur van het haar per persoon varieert, ziet ieder haarloksieraad er anders uit en is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het sieraad.
 
Elke haarlokhanger wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de haarlok die u ons verstrekt. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om. Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.
 
 
De achtergrondkleur wordt aangepast aan de haarkleur. Het is mogelijk een gekleurde achtergrond te kiezen maar die wordt gedeeltelijk bepaald door de aangeleverde haarkleur. De kleur wordt altijd in overleg met u gekozen. (zie voor voorbeelden van gekleurde hangers, elders in deze webshop)

Een eeuwenoude traditie wordt op hiermee in ere herstelt.

Geleverd in een mooie geschenkverpakking.

De haarlokhanger wordt geleverd met bijpassende sterling zilveren ketting. 

Levertijd 3 tot 4 weken.

Diameter : 35mm
Diameter van kern: 25mm
De haarloksieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over