Top
Traan met Flora Bloem
  • As  in glas astraan flora rood blauw her
  • As  in glas astraan flora rood oranje he
  • As  in glas astraan flora rood herinneri
187,00

Traan met Flora Bloem
 

In bovenstaande reliek is een kleine hoeveelheid as en een kleurpigment, geblazen in een bloemvorm. De asresten in het reliek zijn zichtbaar als bruisende lichtpuntjes in de kelk van de bloem en zijn niet als asresten herkenbaar voor niet betrokkenen.

De Traan kan met iedere door u gewenste kleur gemaakt worden. Ook kan de bloem in allerlei kleurstellingen gemaakt worden.

Het glasreliek is  9cm breed en 12cm hoog.


De kleurkaart geeft alleen een indicatie voor de kleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachten, neem dan gerust contact met mij op.

Zie de  KLEURKAART


Levertijd is 9 tot 10 weken.

Hebt u speciale wensen dan kunnen wij in overleg met u en de glasblazer een uniek object creëren dat recht doet aan de gevoelens van u als nabestaande(n).

Garanderen dat het product qua kleur(en) en vorm exact overeenkomt met de afbeelding op deze site kunnen wij niet. Dit geldt in het bijzonder voor transparante kleuren die in de praktijk donkerder uitvallen dan op de site te zien is. Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke glasbollen zou wensen kan nooit gegarandeerd worden dat ze exact gelijk zijn.