Top
Glasreliek Rhea
  • Glas reliek rhea zwart zilver herinneringsgeschenk gedenkgeschenk
  • Glas reliek rhea aubergine zilver herinneringsgeschenk gedenkgeschenk
  • Glas reliek rhea lila goud herinneringsgeschenk gedenkgeschenk
  • Glas reliek rhea lila goud herinneringsgeschenk gedenkobject
  • Glas reliek rhea lila goud interieur herinneringsgeschenk gedenkgeschenk
197,00

Glasreliek Rhea

In bovenstaande as in glasreliek is een kleurpigment en een kleine hoeveelheid as verwerkt. De asresten in het reliek zijn zichtbaar als bruisende lichtpuntjes en zijn niet als asresten herkenbaar voor niet betrokkenen.

De slierten worden van een kleurpigment gemaakt maar kunnen ook enkel van as gemaakt worden. U kunt zelf bepalen welke kleur u als basis wil. Zie  KLEURKAART


Het reliek is ongeveer 9,5cm breed en 12cm hoog

Hebt u speciale wensen dan kunnen wij in overleg met u en de glasblazer een uniek object creëren dat recht doet aan de gevoelens van u als nabestaande(n).

Garanderen dat het product qua kleur(en) en vorm exact overeenkomt met de afbeelding op deze site kunnen wij niet. Dit geldt in het bijzonder voor transparante kleuren die in de praktijk donkerder uitvallen dan op de site te zien is.

Levertijd is 9 tot 10 weken.

Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke glasrelieken zou wensen kan nooit gegarandeerd worden dat ze exact gelijk zijn.