Top
Glasreliek Panta Rei
  • As in glas glasreliek panta rei kroes glasrelieken paars roze
  • As in glas glasreliek panta rei kroes glasrelieken paars roze detail
  • As in glas glasreliek panta rei kroes glasrelieken blauw
  • As in glas glasreliek panta rei kroes glasrelieken paars geel
  • As in glas glasreliek panta rei kroes glasrelieken paars roze details
193,00

As in Glasreliek Onderweg

In bovenstaande as in glasreliek is een kleine hoeveelheid as verwerkt. De asresten in het reliek zijn zichtbaar als bruisende lichtpuntjes en zijn niet als asresten herkenbaar voor niet betrokkenen.

De gekleurde slierten kunnen in verschillende kleuren gemaakt worden. De kleur combinatie kan door u zelf gekozen worden. De kleurkaart geeft alleen een indicatie voor de kleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachten, neem dan gerust contact met mij op.

Zie de
KLEURKAART

Het reliek is ongeveer 11cm breed en 13cm hoog

Hebt u speciale wensen dan kunnen wij in overleg met u en de glasblazer een uniek object creëren dat recht doet aan de gevoelens van u als nabestaande(n).

Garanderen dat het product qua kleur(en) en vorm exact overeenkomt met de afbeelding op deze site kunnen wij niet. Dit geldt in het bijzonder voor transparante kleuren die in de praktijk donkerder uitvallen dan op de site te zien is.

Levertijd is 9 tot 10 weken.

Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke glasrelieken zou wensen kan nooit gegarandeerd worden dat ze exact gelijk zijn.