Top
Glasbol Parel
  • As in glas asbol glasobject glasreliek asbestemming parel aqua
  • As in glas asbol glasobject glasreliek asbestemming parel blauw
  • As in glas asbol glasobject glasreliek asbestemming parel groen
  • As in glas asbol glasobject glasreliek asbestemming parel paars
275,00

As in Glasbol Parel

In bovenstaande bollen is een kleine hoeveelheid as en veel kleurpigment verwerkt waardoor er een "volle" bol ontstaat. De asresten in het reliek zijn zichtbaar als bruisende lichtpuntjes en zijn niet als asresten herkenbaar voor niet betrokkenen.

De bol kan in nagenoeg, iedere, door u gewenste kleur gemaakt worden.   Scroll maar eens rustig door bovenstaande voorbeelden heen.
Het kleurkeuze-menu geeft alleen een indicatie voor de kleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachten, neem dan gerust contact met mij op.


Levertijd is 5 tot 7 weken.

Hebt u speciale wensen dan kunnen wij in overleg met u en de glasblazer een uniek object creëren dat recht doet aan de gevoelens van u als nabestaande(n).

Garanderen dat het product qua kleur(en) en vorm exact overeenkomt met de afbeelding op deze site kunnen wij niet.  Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke glasbollen zou wensen kan nooit gegarandeerd worden dat ze exact gelijk zijn.
 1 of meer € 275,00
2 of meer € 233,75