Top
Beertje van Glas met As Kaki
  • As hanger bedel sleutelhanger as in glas 4
  • Assieraden as hanger bedel sleutelhanger
  • Assieraad as hanger bedel sleutelhanger
  • As hanger bedel sleutelhanger as in glas 3
  • Asjuweeltje as hanger bedel sleutelhange
177,95
Verwachte levertijd: 4 wekenVoorraad: 5

Beertje van As in Glas

Deze kleine glazen as-beertjes worden stuk voor stuk, handmatig vervaardigd van hoogwaardig Murano glas in schitterende kleuren.

Crematie as kan zichtbaar of onzichtbaar verwerkt worden.

Eerst wordt een kleine kraal met de kleur van uw keuze gemaakt. Deze wordt door het crematie as gerold. Een transparante glas-laag zorgt voor de afwerking van het buikje van uw ontwerp. De onderliggende laag met as zal hier door worden vergroot. Door de laatste aangebrachte transparante glas laag  is de as veilig ingesloten.
Crematie-as geeft gasvorming in het glas, dit veroorzaakt luchtbellen. Die kunnen verschillen naar gelang iemand medicijnen heeft gebruik, gerookt heeft of een chemo kuur heeft gehad. Het crematie-as blijft zichtbaar als kleine wit/grijs/zwarte stukjes naar gelang de grofheid van het as. Daarna krijgt het beertje de rest van zijn lijfje.

Indien u de crematie as liever onzichtbaar in het lijfje verwerkt wilt hebben dan komt de as in een dekkende kleur glas en ziet u de as niet maar ligt de as onzichtbaar opgesloten tussen twee glas lagen.

De glaskralen worden na vervaardiging in een speciale oven getemperd om de spanning, ontstaan door verhitting, te verwijderen(ont-stressen).
Nadat de verschillende delen van uw beer of engel zijn afgekoeld, worden ze bevestigd aan een nikkelvrij metalen kettinkje en worden er een aantal versieringen aangebracht. Dit geheel wordt bevestigd aan een eveneens nikkelvrij metalen sleutelhanger.

U krijgt 10 jaar garantie op uw glazen asbedel in geval van spannings breuk. Deze is duidelijk herkenbaar.
Val-en stootschade is echter uitgesloten van garantie.


Eturnal neemt met u contact op voor het aanleveren van de as.