Top
Ashanger Gebedsdoosje Zilver Awareness
  • Assieraden haarloksieraden zilveren gebe
  • Assieraden haarlokhanger zilveren gebeds
  • Assieraden  assieraad haarlokhanger ster
  • Assieraad ribbon uitleg
  • Assieraden haarlokhanger zilveren gebeds 1
47,95
Verwachte levertijd: 4 werkdagenVoorraad: 3

Zilveren Gebeds Doosje Awareness

Gebeds Doosjes dienen om steun te geven in tijden van moeilijke omstandigheden waarin degene die we liefhebben soms verkeren. Vaak dragen twee of meer familieleden of vrienden hetzelfde ontwerp als een symbool voor hun gemeenschappelijke band van liefde en het verdriet dat zij delen.

Hoe gebruikt u een Gebeds Doosje?

Er zijn soms tijden, voor ons allemaal, dat we niet in staat zijn om te bepalen welke koers we moeten varen. Op zulke momenten kan de traditie van het plaatsen van een gebed of een vraag, hetzij fysiek of symbolisch, in ons Gebeds Doosje richting geven. Je kunt dan vragen om een bron van inspiratie, intuïtieve gedachten of een beslissing. Het is verrassend hoe vaak het juiste antwoord komt nadat we dit een tijdje hebben geprobeerd.

Ook is het mogelijk om as of een haarlokje in het doosje te bewaren. Aangezien het Gebeds Doosje opengewerkt is kunt u dit er niet zomaar in stoppen. Eturnal kan de as of het haarlokje voor u met een speciaal materiaal inkapselen in de hanger. Na verwerking wordt het doosje verlijmd zodat u nooit bang hoeft te zijn om de inhoud te verliezen.

Het sieraad wordt geleverd met bijpassende zilveren ketting.

Zodra uw bestelling bij mij binnenkomt neem ik contact met u op voor het versturen van de as of haarlok.

Formaat: 11x14mm, totaal 25mm inclusief bewerkte bail aan bovenzijde