Top
Dolfijn met haarlokverwerking
  • Haarloksieraden sieraden sieraad met haar asbestemming zilver dolfijn
  • As ketting hanger haarlokje in sieraden
  • As ketting hangertje haarlokje in sieraden juweeltje asbestemming zilver dolfijn kader
  • As ketting hangers haarlok asbestemming
  • As ketting hanger juwelen juweeltje haar
149,00
Verwachte levertijd: 3 wekenVoorraad: 10

As hangers SenCon Dolfijn met bijzondere haarlokverwerking  

Deze  sierlijke Haarlokhanger  in de vorm van een Dolfijn is gemaakt van Sterling Zilver met daarin een zichtbare kern van haar, zowel aan de voor- als achterzijde. Het haarlokje wordt in een polymeer gedaan die uithard zodat het lijkt alsof de haarlok achter glas zit. Doordat de polymeer in eerste instantie een vloeistof is zal het haarlokje wel iets donkerder van kleur worden. Deze hanger heeft een transparante polymeer maar het is ook mogelijk om blauw, rood of groen te kiezen.

Doordat de kleur, de dikte en de structuur van de as per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit, is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het assieraad.
 
Elk assieraad wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de haarlok  die u ons verstrekt. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.  Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.
 
Geleverd in een mooie geschenkverpakking.
Graveren van dit sieraad is niet mogelijk.
 
De hanger wordt geleverd zonder zilveren ketting. Deze is in de webwinkel apart te bestellen.
 
Afmeting:   35 mm br  x 22 mm hg  x 3 mm dik
Verwachte levertijd 2 tot 3 weken

De assieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.