Top
Clarita Sloot

          

Mijn naam is Clarita Sloot(1962) , geboren en getogen in de Achterhoek maar inmiddels al weer 20 jaar woonachtig in het Westen van het land.
 

Ik ben een mensen-mens en erg betrokken bij andermans zorgen. Ik wil graag anderen helpen om het verdriet na een overlijden van een dierbare om te zetten in een 'draagbare herinnering', zowel letterlijk als figuurlijk. Dat deed ik voor een deel al in de zorgsector waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Het geeft een voldaan gevoel om op zulke moeilijk momenten iets wezenlijks voor een ander te kunnen betekenen.

 

Het idee van Eturnal is ontstaan na het overlijden van mijn vader.
                                     

Door dit verlies en het verlies van een aantal andere dierbaren in mijn directe omgeving, ben ik me erg bewust geworden van de kracht van een mooi gedenkobject.
Zelf ging ik op zoek naar een persoonlijk assieraad. maar kon dat in Nederland niet vinden. Uiteindelijk bij een bedrijf in Engeland zag ik een sieraad dat mij zo aansprak dat ik er gelijk een prachtige hanger met de as van mijn vader van heb laten maken. Ik vond het jammer dat er in Nederland niet dat soort mooie producten te vinden waren.

 

Dit alles inspireerde mij om een bedrijf te beginnen. Een bedrijf waarin ik mijn creativiteit en emotionele betrokkenheid bij mensen kan combineren. Mijn creativiteit heeft zich in de loop der jaren op vele vlakken ontwikkeld. Ik ben al meer dan 30 jaar zangeres. Zo heb ik zelf op de uitvaart van mijn vader en in 2015 ook de uitvaart van mijn moeder het nummer FamilyTree van Venice gezongen, samen met mijn broers en zus, waarvan een opname is gemaakt. Dit maakte mede de uitvaart zeer persoonlijk en blijft voor velen een speciale herinnering aan een bijzondere mensen. Daarnaast maak ik ook schilderijen en beeldhouwwerken (autodidact).

 

Mogen herinneringsmonumenten in het algemeen en mijn assieraden en gedenkobjecten in het bijzonder, u veel sterkte, liefde en troost bieden.

 

Graag tot ziens,