Top
Bewaarkubus Rosé
  • Verstrooikubus strooikoker strooikubus v 1
  • Verstrooikubus strooikoker strooikubus v
  • Verstrooikubus strooikoker strooikubus v 2
  • Verstrooikubusje strooikokertje strooiku
22,50
Verwachte levertijd: 4 werkdagenVoorraad: 4

Bewaarkubus Rosé met Kersebloesen

Als na een maand de as uit het crematorium wordt vrijgegeven en u besloten heeft om de as van uw dierbare te verdelen onder een aantal familieleden dan zijn deze Bewaardoosjes een mooie optie.

De bewaarkubus wordt geleverd met een fluwelen binnenzakje met daarin een plastic binnenzakje. Dit binnenzakje vult u zelf (of het crematorium) met as en plaatst dit zakje in het fluwelen buitenzakje, in de bewaarkubus. U kunt er ook voor kiezen i.p.v. as wat aarde van het graf, een haarlok of een ander dierbaar voorwerp in de bewaarkubus te plaatsen. Doe NOOIT de as los in deze kubus om als sierurn te gebruiken.

Deze bewaarkubus is alleen leverbaar met een inhoud van 0,45 Ltr
Formaat:   8 cm breed x 8 cm diep x 11 cm hoog    

Deze bewaarkubus kan ook dienst doen als verstrooikokertje en is zeer eenvoudig in het gebruik. Het is tevens mogelijk de bewaarkubus als ecologische urn te gebruiken en op een dierbare plek te begraven waar hij, samen met de as (zonder plastic binnenzakje), langzaam door de aarde zal worden opgenomen. Zo kan uw dierbare op meerdere plekken op aarde begraven worden.
 
Als u meerdere familieleden of dierbaren wilt laten deelnemen aan verstrooiing, zelfs op meerdere locaties, zijn de mini verstrooiingsbuizen een goede optie. De bewaarkubussen kan worden geleverd in 3 kleuren: lichtblauw / ecru / rosé
 
De buis is ook geschikt voor "in-cabin" luchtvaart vervoer (handbagage).


Garanderen dat het product qua kleur(en) en vorm exact overeenkomt met de afbeelding op deze site kunnen wij niet. Dit is een natuurproduct en de kleurbaden kunnen licht van elkaar verschillen.

Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke bewaarkubussen zou wensen kan nooit gegarandeerd worden dat ze exact gelijk zijn.