Top
Rechthoekige ashanger
  • Rechthoekige ashanger
  • Rechthoekige ashanger
  • Rechthoekige ashanger
  • Rechthoekige ashanger
27,95
Verwachte levertijd: 4 werkdagenVoorraad: 10

Rechthoekige ashanger


Dit ashoudertje is versiert met zwart ingekleurde blaadjes en 3 strasssteentjes in een goudkleurig bandje. Er is ruimte voor een symbolische hoeveelheid as. Behalve met crematie as kunt u in  het assieraad ook een heel kleine hoeveelheid gedroogde grond van het graf of van een andere speciale plek doen.

De vulopening bevindt zich aan de bovenkant onder de kettinghouder.

RVS kan door vrijwel iedereen gedragen worden omdat roestvaststaal zelden een allergische reactie veroorzaakt. Eturnal adviseert het sieraad permanent te sluiten met de metaallijm die ook verkrijgbaar is in het assortiment.

Dit prachtige sieraad wordt met de grootste zorg en precisie gemaakt.

Afmeting: 35mm hg incl oogje x 10mm br
Inhoud:  1 gr / 0,01 L

Het is mogelijk om een naam en sterfdatum middels lasergravure op de achterkant van de hanger te zetten. Bij laser-graveren wordt niet in het RVS gegraveerd, maar middels een CO2 laserstraal een speciale pasta of spray in het oppervlakte gebrand. De gravure is daarmee kras- en slijtvast.

De prijs is exclusief  de afgebeelde ketting. Kijk in de rubriek Kettingen en Colliers indien u een bijpassende ketting wilt bestellen.

Bestelt u 2 of meer artikelen uit deze categorie dan ontvangt u 10% korting bij gebruik van de Voucher code:  2de Artikel


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over