Top
Asarmband Leer Blauw
  • Assieraad assieraden armband asarmband leer blauw ornamentje hart
  • Ornamentjes kader nummers no8
  • Assieraad assieraden armband asarmband leer blauw ornamentje industrieel
  • Assieraad assieraden armband asarmband leer blauw ornamentje klein
  • Assieraad assieraden armband asarmband leer blauw ornamentje
77,95
Verwachte levertijd: 10 werkdagenVoorraad: 8

Asarmband Blauw

Deze mooie, stoere leren armband met metalen gesp is van mooie kwaliteit leer. De as of het haarlokje wordt in het atelier van Eturnal aan de achterzijde van het door u gekozen ornamentje verwerkt. Deze armband kunt u dus niet zelf vullen. Het ornament wordt verschroefd in het leer. Door de gespsluiting zit uw armband met kostbare ornamentje, veilig om uw pols.
U wordt hiervoor verzocht een klein beetje crematie-as of een haarlokje (aangetekend) aan Eturnal te versturen.  
 
De kleur kan iets afwijken van bovenstaande foto aangezien leer een natuurproduct is en de kleurbaden onderling licht kunnen verschillen. Ook is het afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm.

U bepaald zelf in welk ornamentje u de asverwerking wilt hebben.
Maak hiervoor een keuze uit de onderstaande mogelijkheden en geef de code aan bij uw bestelling.              

De armband is bedoeld om vrij strak om de pols te zitten. U kunt hierdoor dan ook de dikte van uw pols als maat aanhouden. Hij is verstelbaar op meerdere gaatjes en is geschikt voor zowel dames als voor heren. Totale lengte van de armband incl. gesp is 27 cm en is verstelbaar voor polsdiktes van 17 cm tot 21 cm (binnenmaat). Omtrek van de pols kan dus maximaal 21cm zijn. Geef duidelijk uw polsdikte door zodat het ornamentje op de armband gecentreerd kan worden.Door het dragen zal de armband steeds soepeler worden.