Top
Dolfijnhanger 10
  • Assieraden as sieraad ashanger dolfijn a
  • Assieraad ashanger dolfijn asjuweeltje
  • Assieraden as sieraad ashanger dolfijn a 1
  • Assieraden as sieraad ashanger dolfijn a 2
21,95
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 6

Dolfijnhanger rvs 2


Deze dolfijnvormige hanger is redelijk groot en kan een klein symbolische hoeveelheid as met zich mee dragen. De hanger kan ook als zeer klein sierurntje in uw interieur geplaatst worden, bijvoorbeeld door hem naast een foto te leggen.

Behalve met crematie as kan het assieraad ook gevuld worden met gedroogde grond van het graf of van een andere speciale plek. 


De vulopening  sluit dmv schroefdraad en bevindt zich aan de bovenkant van de Dolfijn. Eturnal adviseert het sieraad permanent te sluiten met de metaallijm die ook verkrijgbaar is in deze rubriek.

RVS kan door vrijwel iedereen gedragen worden omdat roestvaststaal zelden een allergische reactie veroorzaakt.

Afmetingen: 43 mm hg x 32 mm br

Eturnal adviseert het sieraad permanent te sluiten met de metaallijm die ook verkrijgbaar is in deze rubriek.

De prijs is exclusief de afgebeelde ketting. Kijk in de rubriek Kettingen en Colliers indien u een bijpassende ketting wilt bestellen.

Het is mogelijk om een naam middels lasergravure op de achterkant van het dolfijntje te zetten. Bij laser-graveren wordt niet in het RVS gegraveerd, maar middels een CO2 laserstraal een speciale pasta of spray in het oppervlakte gebrand. De gravure is daarmee kras- en slijtvast.


De sieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.

Aanbieding: van   € 25,95  voor   € 21,95