Top
Ashanger SenCon Staafje Zilver
  • Assieraden haarloksieraden hanger as haarlok juweeltje asbestemming zilver staafje
  • Assieraden as ketting hanger as in siera 4
  • Assieraden as ketting hanger as in siera 1
  • Assieraden as ketting hanger as in siera 2
  • Assieraden as ketting hanger as in siera 3
267,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1

Ashangers SenCon met bijzondere asverwerking


LAATSTE !!! De Ashangers  van Eturnal zijn gemaakt van Sterling Zilver. Een fraaie vormgeving omhult de kern van as. De crematie-as wordt tot een granietachtige steen samengeperst. Hierdoor ontstaat een prachtig, uniek assieraad met een aantrekkelijke, juweel-achtige uitstraling.
Doordat de kleur, de dikte en de structuur van de as per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit, is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het sieraad.      
 
Elk assieraad wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de as  die u ons verstrekt. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.  Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.

De as hangers wordt geleverd met bijpassende rvs ketting in een mooie geschenkverpakking. Dit sieraad wordt uitsluitend aangetekend verstuurd.

Afmeting:  35mm br  x  13mm hg x 5mm dik


Levertijd: 2 tot 4 weken. 

Zodra uw bestelling bij mij binnenkomt neem ik contact met u op voor het versturen van de as of haarlok.
 
De assieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.