Top
NIET MEER LEVERBAAR Ashanger SenCon Ovaal Goud
  • Assieraden as ketting hanger as in siera
  • Assieraden as ketting hanger as in siera 1
  • Assieraden as ketting hanger as in siera 2
1.573,00

As Hanger Ovaal 14krt Goud


NIET MEER LEVERBAAR Deze Ashanger van Eturnal is gemaakt van 14krt Goud. Een klassieke vormgeving omhult een kern van as, gemaakt met een uniek verwerking methode. De crematie-as wordt tot een granietachtige steen samengeperst. Hierdoor ontstaat een prachtig, uniek sieraad. De harde heldere kern heeft een aantrekkelijke, juweel-achtige uitstraling. Dit wordt het middelpunt van uw sieraad.
 
De heldere kern lijkt op een natuurlijke steen en komt prachtig tot zijn recht. Doordat de kleur, de dikte en de structuur van de as per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit en is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het sieraad.

Elke as hanger wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de as die u ons verstrekt. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om. Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.
 
Diameter  hanger:   30mm
Diameter van kern:  22mm

De gouden hanger wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking zonder bijpassende ketting (deze is in de webwinkel apart te bestellen.)

Dit sieraad wordt uitsluitend aangetekend verstuurd.

Levertijd: 2 tot 4 weken.
 
Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt neem ik contact met u op voor het versturen van de as of haarlok.


De as sieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.