Top
Cilinder Catseye Violet
  • Assieraden sieraden met as aschen schmuc
  • Assieraden sieraden met as aschen schmuc 2
  • Herinneringssieraden assieraad sieraden
  • Gedenksieraden assieraden sieraden met a
  • Gedenksieraden ashangers haarloksieraden
57,95
Verwachte levertijd: 4 werkdagenVoorraad: 2

Cilinder Violet  Kattenoog

Deze cilinders zijn  vervaardigd uit polyester hars en hoogglans gepolijst, roestvrij staal. In deze ashanger kan een klein deel van de as.

Deze hanger biedt ook ruimte genoeg aan een haarlok, wat aarde van het graf of een andere speciale plek,  of gedroogde (graf)bloemen. Zelfs een klein reepje stof van een favoriet kledingstuk is een mogelijkheid.

Doordat de hanger wat groter is, is hij ook zeer geschikt om als (zeer) klein sierurntje in uw interieur te plaatsen, bijvoorbeeld door hem naast een foto te zetten/leggen.


Dit prachtige sieraad wordt met de grootste zorg en precisie, handgemaakt. Kleur en patroon kunnen variëren. Geen enkele hanger is hetzelfde, u ontvangt dan ook altijd een UNIEK exemplaar. Aan het getoonde voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleent.

Van beide kleuren zijn er twee hangers op vooraad.

Afmetingen:  3,8 cm H x 1,3 cm B
Inhoud:  2gr / 0,02ltr

De vulopening sluit dmv schroefdraad en bevindt zich aan de bovenkant van de Cilinder. Eturnal adviseert het sieraad permanent te sluiten met de metaallijm die ook verkrijgbaar is in deze rubriek.
 
De prijs is exclusief  de afgebeelde ketting. Kijk in de rubriek Kettingen en Colliers indien u een bijpassende ketting wilt bestellen.