Top
As in Glas Amber Aventurijn D
  • Asbedels as in glas assieraden gedenkges 1
87,95

As in Glas Amber Aventurijn D

 

De glaskraal heeft een doorsnee van ca. 14mm Ø.  De kleur is tdekkend amber maar u kunt ook zelf  kiezen uit de dekkende kleuren op de Kleurenkaart  De kralen worden handgemaakt met de as die u ons aanleverd. Past op Pandora en Trollbeads armbanden en kettingen.

Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke glaskralen zou wensen zullen ze nooit exact gelijk zijn.


De as wordt tijdens het branden van de kraal, tussen 2 laagjes glas verwerkt. Door de laatste aangebrachte transparante glas laag  is de as veilig ingesloten. De onderliggende laag met as zal hier door worden vergroot.

Crematie-as geeft gasvorming in het glas, dit veroorzaakt luchtbellen. Die kunnen verschillen naar gelang iemand medicijnen heeft gebruik, gerookt heeft of een chemo kuur heeft gehad. Het crematie-as blijft zichtbaar als kleine wit/grijs/zwarte stukjes naar gelang de grofheid van het as


De kraal is geschikt om de as van 1, 2 of meerdere personen in te verwerken.
De as van meerdere personen wordt dan vooraf gemengt.

U krijgt 10 jaar garantie op uw glazen asbedel in geval van spannings breuk. Deze is duidelijk herkenbaar. Val-en stootschade is echter uitgesloten van garantie. De hanger wordt geleverd zonder ketting.

Eturnal neemt met u contact op voor het aanleveren van de as.