Top
Asarmband RZC Amsterdammertje
  • Asarmband RZC Amsterdammertje
  • Asarmband RZC Amsterdammertje
  • Asarmband RZC Amsterdammertje
185,00
16cm
16,5cm
17cm
17,5cm
18cm
18,5cm
19cm
19,5cm
20cm
20,5cm
21cm
21,5cm
22cm
22,5cm
23cm
23,5
24
24,5
25

Asarmband Rubber Zilver Koper Amsterdammertje

Eturnal is een exclusieve samenwerking aangegaan met Yanbelanda, handelsagent van toonaangevend sieradenproducent YANVAN. Alle armbanden worden handgemaakt en zullen dus altijd heel licht van elkaar verschillen. De prachtige, stoere armbanden hebben een holle ruimte waarin Eturnal een kleine hoeveelheid as of haar verwerkt.
Deze armbanden kunt u niet zelf vullen.


De zwarte band is gemaakt van caoutchouc, een natuurlijke rubber soort. De band is ovaal 6 x 9 mm. Hieraan bevestigd zit een Sterling 925 zilveren met koper sierstuk met daarop de drie kruisjes die zo kenmerkend zijn voor Amsterdam. De koper elementen hebben geen coating en zullen dus oxideren wat ze dan die mooie industriele uitstraling geeft. Géén van de koper-elementen raakt de huid en zal dus geen irritatie veroorzaken.

Het ornament met de Amsterdammertjes wordt door Eturnal gevuld met de door u aangeleverde as of haarlok. Daarna verlijmd en geklonken. De asarmband sluit met een zilveren bakslot met veiligheids sluiting. De sluitlip van het slot is gemaakt van een hardere legering dan 925 Zilver en derhalve staat er een stempel 'metal' op.

U kunt een klein beetje as of haar, aangetekend aan ons versturen of langs komen brengen.


Alle asarmbanden worden op bestelling met de hand en op maat geproduceerd. Daarom bedraagt de gemiddelde levertijd 4 tot 6 weken.

De armband kan op iedere gewenste lengte gemaakt worden.


Opmeten: Net achter de knokkel strak!!

Strak om de pols reken dan: polsmaat + 1,5cm = Totale lengte Armband
Middelstrak om de pols reken dan: polsmaat + 2cm = Totale lengte Armband
Losjes om de pols reken dan: polsmaat + 3cm = Totale lengte Armband

Voorbeeld:  omtrek van uw pols is 17cm en u wilt de armband middelstrak om de pols, kies dan bij Totale lengte Armband  19cm  (17 + 2)
 Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over