Top
Asarmband RZC Amsterdammertje
  • Armband voor haarlok met amsterdammertje rubber koper assieraden voor mannen asbewaring yvbr bert 3 7 cps b
  • Armband voor as met amsterdammertje rubber koper assieraden voor mannen asbewaring yvbr bert 3 7 cps b
  • Asarmband met amsterdammertje rubber zilver koper assieraden voor mannen asbewaring yvbr bert 3 7 cps b
185,00

Asarmband Rubber Zilver Koper Amsterdammertje

Eturnal is een exclusieve samenwerking aangegaan met Yanbelanda, handelsagent van toonaangevend sieradenproducent YANVAN. Alle armbanden worden handgemaakt en zullen dus altijd heel licht van elkaar verschillen. De prachtige, stoere armbanden hebben een holle ruimte waarin Eturnal een kleine hoeveelheid as of haar verwerkt.
Deze armbanden kunt u niet zelf vullen.


De zwarte band is gemaakt van caoutchouc, een natuurlijke rubber soort. De band is ovaal 6 x 9 mm. Hieraan bevestigd zit een Sterling 925 zilveren met koper sierstuk met daarop de drie kruisjes die zo kenmerkend zijn voor Amsterdam. De koper elementen hebben geen coating en zullen dus oxideren wat ze dan die mooie industriele uitstraling geeft. Géén van de koper-elementen raakt de huid en zal dus geen irritatie veroorzaken.

Het ornament met de Amsterdammertjes wordt door Eturnal gevuld met de door u aangeleverde as of haarlok en daarna verlijmd. De asarmband sluit met een zilveren bakslot met veiligheids sluiting. De sluitlip van het slot is gemaakt van een hardere legering dan 925 Zilver en derhalve staat er een stempel 'metal' op.

U kunt een klein beetje as of haar, aangetekend aan ons versturen of langs komen brengen.


Alle asarmbanden worden op bestelling met de hand en op maat geproduceerd. Indien op voorraad gemiddelde levertijd 2 weken anders bedraagt de  levertijd 4 tot 6 weken.

De armband kan op iedere gewenste lengte gemaakt worden.


Opmeten: Net achter de knokkel strak!!

Strak om de pols reken dan: polsmaat + 1,5cm = Totale lengte Armband
Middelstrak om de pols reken dan: polsmaat + 2cm = Totale lengte Armband
Losjes om de pols reken dan: polsmaat + 3cm = Totale lengte Armband

Voorbeeld:  omtrek van uw pols is 17cm en u wilt de armband middelstrak om de pols, kies dan bij Totale lengte Armband  19cm  (17 + 2)