Top
As Armband Leer met Ornamentje 501B
  • Assieraad bruin blauw ovaal turkoise lee
  • Assieraad armband verzamel leer lederen
  • Ornamentjes met schuivers zonder 8
  • Actuele leerkleuren eturnal
  • Assieraad armband bruin groen leer india
  • Assieraad armband bruin blauw ovaal turk
77,95
Verwachte levertijd: 2 wekenVoorraad: 7

As Armband Leer met ornamentje.

Deze prachtige, handgemaakte leren as armband met metalen gesp is door Eturnal ontworpen en is van hoge kwaliteit leer. De as of haarlok wordt in het atelier van Eturnal aan de achterzijde van het door u gekozen ornamentje verwerkt. Deze armband kunt u dus niet zelf vullen. Hij wordt geheel volgens uw wensen vervaardigd. Zo wordt uw as armband persoonlijk en uniek.
 
De basis van de armband is cognackleurig, deze is standaard.
De kleur kan iets afwijken van bovenstaande foto aangezien leer een natuurproduct is en de kleurbaden onderling licht kunnen verschillen. Ook is het afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm.

U bepaald de kleur van het leren strookje en in welk ornamentje u de as- of haarlokverwerking wilt hebben.
 
Maak hiervoor een keuze uit de onderstaande mogelijkheden.
 
De as armband is bedoeld om vrij strak om de pols te zitten. Hij is verstelbaar op 4 gaatjes en is zowel voor dames als voor heren. Totale lengte van de armband is 24 cm en is verstelbaar op 17/18/19/20cm (binnenmaat). Omtrek van de pols kan dus maximaal 20cm zijn. Door het dragen zal de armband steeds soepeler worden.
 
De as of haarlok wordt aan de achterzijde van het ornamentje verwerkt. Het ornament wordt verschroefd op het strookje leer. Daarna wordt het leren strookje verlijmd en met 2 holnieten op zijn plaats gehouden. Door de gespsluiting zit uw armband met kostbare ornamentje, veilig om uw pols.
 
U wordt  verzocht een haarlokje of een klein beetje crematie-as (aangetekend) aan Eturnal te versturen.  Het ornamentje kan niet door u zelf gevuld worden.