Top
Wikkel Asarmband Zwart Tribal
  • Asarmband lederen zwart tribal uniek voor asbewaring assieraad mannen heren amber
  • Schuiver vierkant 4 kleuren
  • Asarmband lederen zwart tribal uniek voor asbewaring assieraad mannen heren groen
  • Asarmband lederen zwart tribal uniek voor asbewaring assieraad mannen heren rood
67,95
Verwachte levertijd: 10 werkdagenVoorraad: 4

Wikkel Asarmband Zwart Tribal met keuze uit verschillende gekleurde as-schuivertjes.

Deze mooie, stoere leren wikkel armband met metalen sluiting (pistoolknopje) is van hoge kwaliteit leer. De as of het haarlokje wordt in het atelier van Eturnal in het door u gekozen gekleurde schuivertje verwerkt. Deze armband kunt u dus niet zelf vullen. U wordt hiervoor verzocht een klein beetje crematie-as (aangetekend) aan Eturnal te versturen.  
 
De basis van de armband bestaat uit zwaar, dik leer.
De kleur kan iets afwijken van bovenstaande foto aangezien leer een natuurproduct is en de kleurbaden onderling licht kunnen verschillen. Ook is het afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm.

U bepaald zelf welke kleur er in het schuivertje moet komen, maak hiervoor een keuze uit de bovenstaande mogelijkheden.            

De armband is bedoeld om vrij strak om de pols te zitten. U kunt hierdoor dan ook de dikte van uw pols als maat aanhouden. Hij is verstelbaar op 5 gaatjes en is geschikt voor zowel dames als heren. Totale lengte van de wikkel armband is 38 cm en is verstelbaar voor polsdiktes van 17 cm tot 23 cm (binnenmaat).  Kies uw polsdikte goed zodat het schuivertje op de armband gecentreerd kan worden. Door het dragen zal de armband steeds soepeler en iets ruimer worden.
 
De as wordt verwerkt bovenop de gekleurde onderlaag met metal-flakes en zal dus zichtbaar zijn, net als de kleur en metal-flakes te zien blijven.
 
Na uw bestelling krijgt u een mail hoe een klein beetje crematie-as (aangetekend) aan Eturnal moet versturen.