Top
Haarlokhanger Sencon RVS Ovaal 3
  • Assieraden haarlokhanger gedenksieraden  1
  • Assieraden haar hangers haarlokje in sie
  • Assieraden haar hanger haarlokje in sier
  • Assieraad haar hanger haarlok in sierade
167,00

Haarloksieraad SenCon Ovaal

De RVS Haarlokhangers  van Eturnal zijn gemaakt van hoogwaardig RoestVastStaal en hebben de uitstraling van zilver. Een klassieke vormgeving met daarin een kern met haarlok, gemaakt met een uniek verwerking methode met een aantrekkelijke, juweel-achtige uitstraling. Dit wordt het middelpunt van uw haarloksieraad. Deze kern wordt gevat in een ronde of ovale houder van roestvaststaal.
De heldere kern laat de natuurlijke structuur en haarkleur prachtig tot zijn recht komen. Doordat de kleur, de dikte en de structuur van het haar per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit en is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het sieraad.     


Elke haarlok-hanger wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de haarlok die u ons verstrekt. Ik ga hier zeer zorgvuldig mee om. Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.

De achtergrondkleur wordt aangepast aan de haarkleur. Het is mogelijk een gekleurde achtergrond te kiezen maar die wordt gedeeltelijk bepaald door de aangeleverde haarkleur. De kleur wordt altijd in overleg met u gekozen en zal altijd bij benadering zijn.

Een eeuwenoude traditie wordt op hiermee in ere herstelt.

Geleverd in een mooie geschenkverpakking.

De haarlokhanger wordt geleverd met bijpassende rvs ketting 

Diameter : 30mm
Diameter van kern: 22mm

De sieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over