Top
Vlinder met haarlokverwerking
  • Hangers haar in sieraden juwelen juweel asbestemming zilver vlinder haarlok
169,00
Verwachte levertijd: 3 wekenVoorraad: 10

As hangers SenCon Vlinder met bijzondere haarlokverwerking  

Deze  sierlijke Haarlokhanger  in de vorm van een Vlinder is gemaakt van Sterling Zilver met daarin een zichtbare kern van haar, zowel aan de voor- als achterzijde. Het haarlokje wordt in een polymeer gedaan die uithard zodat het lijkt alsof de haarlok achter glas zit. Doordat de polymeer in eerste instantie een vloeistof is zal het haarlokje wel iets donkerder van kleur worden. Deze hanger heeft een okergele polymeer maar het is ook mogelijk om blauw, rood, groen of geheel transparant te kiezen.

Doordat de kleur, de dikte en de structuur van de as per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit, is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het assieraad.
 
Elk assieraad wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de haarlok  die u ons verstrekt. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.  Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.
 
Geleverd in een mooie geschenkverpakking.
Graveren van dit sieraad is niet mogelijk.
 
De hanger wordt geleverd zonder zilveren ketting. Deze is in de webwinkel apart te bestellen.
 
Afmeting:   22mm br  x 35mm hg  x 3mm dik
Verwachte levertijd 2 tot 3 weken

De assieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.