Top
Assieraden & Gedenkobjecten


       Webwinkel Eturnal levert sinds 2010 een uitgebreide collectie Gedenkobjecten en Assieraden met een bijzondere as- en haarverwerking  van Buddha Urn tot Siervlinder en van Glaskraal tot Assieraden voor mannen.

Assieraden en Gedenkobjecten geven steeds vaker uitdrukking aan een persoonlijke herinnering aan een dierbare. Dat sluit aan bij de individualisering van de uitvaart in de laatste jaren. Ieder mens is tenslotte uniek en dat mag tot uitdrukking komen in een gedenkobject. Het kan troost en steun bieden op momenten van verdriet.

Ik kan het verdriet om het afscheid niet wegnemen, wel kan ik u helpen een herinnering te creëren door het aanbieden van mooie, betaalbare assieraden of gedenkobjecten waardoor een plek ontstaat die troost kan geven. Kijk rustig rond op de site en in de webwinkel voor het aanbod en de prijzen.


 


              "Zo wordt verlies een letterlijk draagbare herinnering"

                Bedrijfsfilm Eturnal Assieraden & Gedenkobjecten


Eturnal heeft geen fysieke winkel maar wel een klein kantoor anex showroom. Hier staat een redelijke selectie van de producten die in de webwinkel verkrijgbaar zijn. Mocht u elders iets gezien hebben en dat niet in de webwinkel tegenkomen, neem dan gerust contact op. Wellicht kan Eturnal dit wel voor u regelen.

U mag altijd bellen voor een afspraak om producten te komen bekijken. Kijk op de contactpagina voor de bereikbaarheid.


De bestelpagina en de betaalpagina's zijn beveiligde pagina's.

*******************
BewarenBewaren