Top
Assieraden & GedenkobjectenZo wordt verlies een "letterlijk" draagbare herinnering


Assieraden, Glas- en
Gedenkobjecten van Eturnal met een bijzondere as- en haarverwerking  van Ring tot Armband en van As-in-Glaskraal tot Sier-Urn.

Assieraden en Gedenkobjecten geven steeds vaker uitdrukking aan een persoonlijke herinnering aan een dierbare. Dat sluit aan bij de individualisering van de uitvaart in de laatste jaren. Ieder mens is tenslotte uniek en dat mag tot uitdrukking komen in een gedenkobject. Het kan troost en steun bieden op momenten van verdriet.

Ik kan het verdriet om het afscheid niet wegnemen, wel kan ik u helpen een herinnering te creëren door het aanbieden van mooie, betaalbare assieraden of gedenkobjecten waardoor een plek ontstaat die troost kan geven. Kijk rustig rond op de site en in de webwinkel voor het aanbod en de prijzen.

N.a.v. het bericht bij RTL Nieuws  over de fouten die geconstateerd worden in de sieraden branche verklaart Eturnal hierbij dat al haar zilveren en gouden sieraden zijn gecontroleerd op echtheid. Alle  zilveren en gouden sieraden dragen het vereiste keurmerk.


                Bedrijfsfilm Eturnal Assieraden & Gedenkobjecten


Eturnal heeft geen fysieke winkel maar wel een klein kantoor anex showroom. Hier staat een redelijke selectie van de producten die in de webwinkel verkrijgbaar zijn. Mocht u elders iets gezien hebben en dat niet in de webwinkel tegenkomen, neem dan gerust contact op. Wellicht kan Eturnal dit wel voor u regelen.

U mag altijd bellen voor een afspraak om producten te komen bekijken. Kijk op de contactpagina voor de bereikbaarheid.


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren